E-kullen

IMG 8971 small

 

På grund av ändra planer har vi bestämt att sälja den valp vi själva tänkte behålla. Den här grabben, som vill vardags kallas för Ice (Burfelts Green Elrond) och väldigt trevlig och nyfiken kille. Han tar det mesta med ro och trivs fint i flocken tillsammans med alla andra hundar här hemma. Vi söker ett hem där han kan få vara med på det mesta, gärna en gård där det finns lite ytor att röra sig på. Han har idag fått sin andra vaccinationsspruta och sin vana trogen tog han det hela med ro, var mest nyfiken på om det fanns mer godis i veterinärens ficka =) Precis som med en 8 veckors valp ingår 2 års medlemsskap i SBK och Rottweilerklubben. Vi står även för kostnaderna för röntgen och MH när det blir dags. Ring eller maila för mer info

Idag var det dags, flytt för de 3 första marodörerna. Svart hane flyttar till Leksand, Lila tik till Skinnskatteberg och Orange tik till Västervik. Ska bli roligt att följa dem i deras nya familjer =)

Burfelts Black Elendur Burfelts Purple Eldalótë
8v8 8v8
   
 Burfelts Orange Eglantine  
8v8  

Det var på håret men nu är dom här. Postnord slarvade bort kuväret med registreringsansökan vilket ställde till det ordentligt. Stamtavla kan man i värsta fall skicka i efterhand MEN med stamtavlorna förjer också en inloggning till SKK web. Den behöver man för att kunna skriva ut köpeavtal samt besiktningsprotokoll. Utan dem kan ingen köpa nån valp. Men efter lite dragande i trådar så lyckades jag få SKK att snabbehandla en ny ansökan så nu är allt frid och fröjd och till veckan drar hela gänget ut på äventyr =) Klart är också att Rottweilerklubben kan ordna 2 årsmedlemskap som ingår i valpköpet, förutom 2 års medlemsskap i SBK.

Idag har valparna registrerats hos SKK. Så nu blir det besiktning, chippning och vaccinering sen är dom startklara och redo för nya äventyr =)