Efter att ha följt utvecklingen av alla individer ur A-kullen kan vi med glädje konstatera att vårt val av hane var helt rätt. Ambitionen var glada, sociala och lätthanterliga hundar, helt enkelt Rottweiler som alla kan och vill ha i sin familj, oavsett hur den ser ut. När vi nu träffar hundarna från A-kullen lever de verkligen upp till våra mål.

Våra valpköpare har haft helt olika förutsättningar och erfarenheter av hundägandet, allt ifrån människor som haft flera Rottweiler sedan tidigare till såna som inte haft hund alls förut. Men ALLA, har utan undantag tagit hand om och fostrat dessa hundar till de otroligt härliga unghundar de är idag. Vissa tränar sina hundar i olika bruksgrenar, andra går mer som sällskapshund och ALLA trivs så långt vi kunnat utröna helt fantastiskt bra.

Med ett sådant facit kunde vi inte göra annat än att välja samma hane igen och ultraljudet har visat att Wilma är dräktig, det vi inte vet är hur många det kommer att bli. Så för er som vill ha en Rottweiler av den här typen så tar vi nu emot förhandsbokningar inför kommande kull. Priset per valp kommer att ligga på 13000kr och handpenningen på 2000kr. Valet av valp kommer att ske i turordning, d.v.s. att den som först bokar och betalar handpenningen är den som först väljer valp. Självfallet vill vi träffa er som vill köpa valp innan någon bokning kan bli aktuell.

IBRO CRNI LOTOS GOTLANDICA´S MAFFIA