C-kullen

Nu börjar resultaten från C-kullen röntgenundersökningar komma in till SKK. Av de som röntgats hittils har samtliga HD:A och ED:UA vilket ju inte kan bli bättre =)

Idag har vi varit till veterinären och fått alla valpar besiktigade, chippade och vaccinerade. Alla valpar tog det hela med ro och bekymmrade sig inte mycket över varken hantering eller sprutor. Ingen sa ett knyst och alla valpar var helt felfria vid besiktningen. Så nu när det är klart är det dags för dem att flytta till sina ägare och ge sig ut på nya äventyr. Kullen är spridd över landet, en stannar i Falun, en åker till Nyköping, en till Borås och den sista ända ner till Kristianstad. Ska bli kul att få höra hur det går för gänget i framtiden med deras nya familjer.

Nu har C-kullen blivit 1 vecka gamla och bilder på valparna ligger ute. Titta under /kullar-C.kullen och sedan på respektive valp för att titta på bilderna.

 

Tidigt i morse föddes C-kullen som nu består av 4 små underbara flickor och mamma Bella kunde inte ha skött sig bättre. Alla valparna äter och mår bra. Vikten var också jättebra, mellan 305 och 385 gram väger de. Bella är mycket mån om dem och har knappt tid att äta och dricka. Mjölken har runnit till så det sörplas friskt i valplådan nu.