B-Kullen

Idag fick jag lite nya bilder på Izabel och hennes Alfa (Burfelts Bad Moon Rising). Fantastisk roligt att se hur snygg han blivit och sedan att få höra att träningen går framåt. Sist jag såg en film från en av deras lydnadspass så det riktigt bra ut, så håll utkik efter filmklipp på det här lovande ekipaget. Men tills vidare får vi hålla till godo med bilderna som ni hittar i galleriet -> Kullar -> B-kullen -> Alfa  

Nu så drar dom, en efter en. Burfelts Brown Eyed Girl flyttade till Västerås sent igår kväll. Idag flyttar Burfelts Billie Jean till Arboga, Burfelts Bed Of Roses till Fagesta och Burfelts Born To Be Wild till Stockholm. De kommer alla till fantastiskt trevliga människor och det ska bli spännande att följa den genom livet.

Nu är de klara för avfärd mot nya äventyr. Idag har vi besiktigat, vaccinerat och chippat dom. Alla blev med beröm godkända och inte en anmärkning på någon av dem :)

Nu nämar sig tiden med stormsteg då valparna från B-kullen skall flytta till sina nya hem. Vi fick precis klart från SKK att kullen är registerad och valparna har fått sina registreringsnummer vilket innebär att deras stamtavlor ligger i vår brevlåda vilken dag som helst. Idag bokar vi tid för besiktning, chippning och vaccinering och troligen kommer den att göras på tisdag eftermiddag. Första valpen kommer att levereras redan på onsdag och sedan kommer de flesta att hämta sina hundar under efterföljande helg. Vi har haft mycket att stå här senaste tiden och har därför inte riktigt hunnit med att lägga upp veckobilderna. Alla valpar växer så det knakar och det är nu full rulle på hela gänget. Wilma är måttligt road av de små liven och är nog med all säkerhet rätt trött på dom, inte utan vi förstår henne. De är inte roliga alla tider på dygnet. På morgonen tassar vi tyst förbi valplådan för vaknar en av dem så exploderar hela valplådan och förvandlas till ett fullständingt kaos. Alla ska ut, ha mat, gapar och tjuter nåt vansinnigt. Vi har haft sådan tur med vädret senaste månaden att de kunnat vara ute i princip varje dag. Så rutinen på morgonen är att först göra i ordning en laddning mat, ställa ut den i valphagen tillsammans med fräscht vatten INNAN man passerar valplådan =)